Unieke en altijd wisselende collectie

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn weer helemaal terug. Van een informele uitstraling met een fleurig dessin tot een strakke, moderne uitvoering. Door de brede stoffencollectie heeft u ruime keus en zijn de stoffen direct uit voorraad leverbaar. De vouwgordijnen op maat laten maken? Geen enkel probleem, in ons atelier kunnen wij vrijwel ieder formaat voor u realiseren. En indien gewenst monteren wij de systemen bij u thuis.

Accessoires

Onze hoogwaardige Franse en Engelse interieurstoffen zijn te verwerken voor vrijwel alle accessoires. Bent u op zoek naar die ene unieke stof voor uw kussens of heeft u een specifiek patroon in uw hoofd voor dat tafelkleed? Onze brede collectie is direct te bekijken in onze winkel.

Gordijnstoffen

Gordijnen zijn sfeerbepalend en geven de kamer de warmte die u wenst. Vaak is het lastig om te kiezen wanneer u een klein staaltje van de stof ziet. Bij ons in de winkel kunt u de stoffen voelen en volledig bekijken. Zo weet u direct hoe het gordijn er in werkelijkheid uit komt te zien.

Vragen over de collectie?

Bel onze winkel op (070) - 360 51 77

Betaalbare luxe met een hoogwaardige interieurstof van Les Tissus Colbert

CONTACT


Meubelstoffen

Voor ieder meubelstuk dat u wilt stofferen kunt u bij ons direct uit voorraad kiezen uit ruim 10.000 meter aan stoffen. Onze collectie Franse en Engelse interieurstoffen is duurzaam en hoogwaardig in kwaliteit en behoudt de authentieke uitstraling van uw meubel. 


Zelf niet de mogelijkheid om uw meubelstuk te herstofferen? Wij zorgen ervoor dat uw meubels vakkundig van een nieuwe stof worden voorzien.